TOKO RIENTJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Rientje. Meer weten? Ontdek meer

3 apr 2024 om 20:57 We ordered the food for 6:30 it arrived at 6:30. Good value and very good food. We order regularly.
23 mrt 2024 om 22:56 De bestelling kwam twee uur later. Echter, de kwaliteit maakte het goed. Het was heerlijk!
22 mrt 2024 om 23:01 Really not much taste. Fresh but tasteless
16 mrt 2024 om 20:55 Altijd goed!
15 mrt 2024 om 20:35 ALTIJD ZOOO LEKKER
6 mrt 2024 om 10:18 Eten: prima -- bezorging: aardige bezorger. -- Één min puntje: meegeleverde kroepoek was oud, taai en keihard.
27 feb 2024 om 19:02 Zoals altijd weer heerlijk! Je proeft dat het met liefde klaar is gemaakt. De groenten zijn super vers. Als extraatje neem ik altijd een bakje pindasaus erbij. Ook een aanrader!
23 feb 2024 om 19:32 Heerlijk eten zoals gewoonlijk en een vriendelijk meisje dat kwam bezorgen.
15 feb 2024 om 19:59 Snelle bezorging, het eten was weer heerlijk.
14 feb 2024 om 20:17 Had wat meer verwacht gezien de andere beoordelingen.
3 feb 2024 om 20:31 Keurig op tijd bezorgd! Het eten was heerlijk, maar ik miste wel de Indonesische “touch”. Toch lekker genoeg om nog eens te bestellen.
3 feb 2024 om 19:14 Toko Rientje denkt echt aan de klant. Keurig netjes op een papiertje geschreven dat de kroepoek ook veganistisch is. Ik blijf hier zeker bestellen